jose-taekwondo-academy.nl
info@jose-taekwondo-academy.nl
mobiel: 06 26516762

Vertrouwenspersoon

Bij onze sportschool vinden we het belangrijk dat onze leden niet alleen fysiek fit worden, maar ook mentaal gezond en gelukkig zijn. Daarom hebben we een vertrouwenspersoon die jou kan ondersteunen bij persoonlijke uitdagingen en moeilijke situaties.

Onze vertrouwenspersoon is een getrainde professional die jou kan helpen bij het oplossen van persoonlijke problemen of het omgaan met stress en emotionele uitdagingen. Ze biedt een luisterend oor, advies en begeleiding en zal altijd vertrouwelijk omgaan met jouw persoonlijke informatie.

Bij onze sportschool geloven we dat het behalen van fitnessdoelen niet alleen gaat om fysieke prestaties, maar ook om mentale veerkracht en welzijn. We zijn er trots op dat we een veilige en ondersteunende omgeving kunnen bieden waarin al onze leden zich op hun gemak kunnen voelen en de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Je kunt voor alle vragen en informatie terecht bij onze persoonlijke vertrouwenspersoon Warsha Jiawan. Warscha is op dit moment werkzaam als jeugdmaatschappelijk werker bij Qpido en ze is erg gedreven, enthousiast en creatief. Duidelijk communiceren is voor haar een must, hierdoor ontstaat er geen verwarring of verwachtingen waar niet aan voldaan kan worden.

We zijn dan ook erg blij met Warsha die ons ondersteunt met haar taak als vertrouwenspersoon bij Jose-taekwondo-academy.

Je kunt haar bereiken via vertrouwscontactpersoon.jta@gmail.com